Aikuisille

Onko sinulla unelmia, haaveita tai etsitkö elämällesi suuntaa? Oletko epävarma, mikä on oikea suunta elämässäsi tai ovatko muutostilanteet sekoittaneet kuviosi? Tuntuuko, että elämästäsi on tullut suorittamista tai pohditko, onko tämä elämä oikeastaan ollenkaan sitä, mitä halusit? Tarvitsetko ohjausta kohti onnellisuutta tai parempia elämäntaitoja? Onko sinulla unelma, jonka tavoitteluun tarvitset lisäpotkua? Eikö laihdutus, lopputyö, tai muu vaativa projekti meinaa onnistua tai etene?

Elämäntaitovalmennus eli life coaching tarjoaa ratkaisu- ja voimavarakeskeistä tukea tavoitteiden, motivaation sekä oman elämän rakentamiseen. Sen avulla voi vahvistaa ymmärrystä siitä, mitä todella haluat elämältäsi, ihmissuhteiltasi sekä työelämässä tai opinnoissasi. Sen avulla on myös mahdollisuus vahvistaa itseluottamusta, määrätietoisuutta sekä itsevarmuutta.

Life coaching on myös keskeinen osa esimerkiksi elämäntapamuutoksiin sekä laihdutukseen liittyvissä päätöksissä.  Tahdonvoimalla tehdyt päätökset liikkumisesta, terveellisistä ruokailutottumuksista tai personal trainerin kannustuksesta eivät tuota tulosta, jos pää ei ole mukana. Monesti asiat ovat kiinni psyykkisistä tekijöistä, joihin voi saada tukea elämäntaidon valmennuksesta. Jo muutama tapaamiskerta voi saada ihmeitä aikaan! Elämäntaitovalmennuksen hinnat löydät hinnastosta.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin autan Sinua löytämään hyvän elämän suunnan!

Vastaa