Psykologipalvelut

Psykologipalvelut Mieli ja Kuvitus tarjoaa monipuoliset psykologiset palvelut elämän lyhyissä- tai pitkäaikaisissa kriiseissä, surussa, huolissa tai lasten ja nuorten vaikeuksissa. Tavallisimpia syitä avun hakemiseen ovat erilaiset elämän kriisit, jaksamiseen tai ihmissuhteisiin liittyvät kysymykset, masennus, ahdistus, riippuvuudet, lasten tai nuorten vaikeudet, oppimisvaikeudet sekä huoli omasta tai läheisen mielenterveydestä. Asiakkaana voi olla aikuinen, lapsi, nuori, vanhus, pariskunta tai koko perhe. Teen myös mahdollisuuksien mukaan yksittäisiä kotikäyntejä. Lisäksi yksittäiset tapaamiset voidaan järjestää johonkin asiakkaan toivomaan paikkaan, terapia keskustelutyö voi tapahtua luonnossa, lenkkipolulla, pihatöiden yhteydessä tai verkossa, jos perinteinen vastaanottotiloissa työskentely koetaan vaikeaksi. Vastaanottoaikojen hinnat löydät hinnastosta.

Työtteeni on aktiivinen ja asiakasta kunnioittava. Jos haluat tulla kuulluksi sekä todellista apua tilanteeseesi, ota yhteyttä, soita ja varaa aika.

 

Tulessa kulta koetellaan, vastoinkäymisissä vahva ihminen.                                                                              -Seneca-

Vastaa