KOULUTUS

                                                                                                                                                                              logopieniPsykologipalvelut Mieli ja kuvitus tarjoaa monipuolisesti koulutuksia ja luentoja sekä konsultaatiota psykologian eri osa-alueilta. Keskeisiä osaamisen alueita ovat median merkitys lasten ja nuorten arjessa, netti- ja koulukiusaamiseen, netti- ja peliriippuvuuksien hoito sekä itsetuntoon liittyvät tuoreet näkökulmat, voimavarakeskeiset teemat mielenterveydessä, onnellisuus ja hyvä elämä, lasten kasvu, kehitys sekä niiden haasteet, parisuhde, vanhemmuus sekä asiakkaan kohtaamiseen ja terapeuttiseen työhön liittyvä menetelmäkoulutus. 

Psykologipalvelut Mieli ja Kuvituksen kouluttaja psykologi, psykologian tohtori sekä ET psykoterapeutti Tarja Salokoski on kysytty ja pidetty kouluttaja sekä luennoitsija. Häntä on kehuttu käytännönläheiseksi, selkeäsanaiseksi sekä innostavaksi kouluttajaksi, joka hallitsee aihealueensa monipuolisesti. Salokoski on kansallisesti tunnettu mediapsykologian asiantuntija, joka yhdistää kliinistä kokemustaan tieteelliseen tutkimustietoon.

Salokoski toimii myös Itä-Suomen yliopiston yliopistonlehtorina. Aihealueena on lasten kehitykseen, vanhemmuuteen, parisuhteeseen, lasten ja nuorten psyykkiseen arviointiin sekä vuorovaikutukseen liittyvät teemat.

Salokoski on pitänyt vuosien varrella  lukuisia vanhempainiltoja, mediakasvatustunteja lapsille ja nuorille, kouluttanut eri lasten ja nuorten parissa työskenteleviä ammattiryhmiä, pitänyt erilaisille yhdistyksille ja sidosryhmille toiminnallisia koulutuksia erilaisiin sairauksiin, jaksamiseen, hyvään elämään sekä voimavarojen löytämiseen liittyen. Menetelmäkoulutus ja asiakkaan kohtaaminen hoitotyössä on myös kiitelty aihealue.

Tutustu alavalikkojen koulutussisältöihin tai ota yhteyttä ja pyydä toivomustesi ja tarpeittesi mukaista sisältökokonaisuutta.

Koulutukset räätälöidään aina asiakkaan toiveiden sekä kuulijakunnan mukaan. Koulutukset voivat olla luentomaisia tai toiminnallisia.

Ota yhteys ja pyydä tarjous

 

 

 

Vastaa