Kasvatusneuvonta

Onko lapsellasi  haastavaa käyttäytymistä, pelkoja tai jokin muu ongelma, jonka edessä tuntuu, että kaikki keinot on jo kokeiltu ja olet vanhempana neuvoton? Huolettaako jokin lapsesi kasvussa ja kehityksessä etkä ole varma, pitääkö siitä olla huolissaan vai onko kyseessä normaali lapsen kasvuun liittyvä vaihe?

Vanhemmuuden neuvonta on konsultatiivista ohjausta, jossa tarjoamme vanhemmuuteen ratkaisukeskeistä tukea pohtimalla yhdessä kanssanne, miten asian kanssa voisi edetä ja millaisia toimintamalleja voisimme vielä kokeilla. Konsultatiiviset tukikäynnit voivat tapahtua vastaanotolla tai lapsen kotona. Tukikäyntejä voi olla perheen tilanteesta ja toiveista riippuen yhdestä useampaan kertaan. Kasvuun ja kehitykseen liittyvän psykologisen tiedon lisäksi käytämme paljon muksuopin keinoja erilaisten ongelmien kukistamiseen.

Viisas on se, joka kysyy. Lapsen kasvun sekä oman jaksamisen kannalta ohjaus ja neuvonta voivat olla ensiarvoisen tärkeää ja  voi ehkäistä ongelmien suurenemisen. Neuvonta soveltuu sellaisille lapsille ja vanhemmille, joilla ei ole todettu pitkäaikaisempaa tarvetta ongelmien hoitoon. Ohjauksen hinnastoon voit tutustua täältä. Vanhemmuuden ohjauskäynnit ovat mahdollsia myös perheneuvolan palvelusetelin kautta.

Ota rohkeasti yhteyttä. Tehdään yhdessä huolista pienempiä.

Vastaa