OHJAUS JA NEUVONTA

Psykologipalvelut Mieli ja Kuvitus tarjoaa monipuolista konsultaatiota oppilaitoksille, yrityksille sekä yksityisille. Olipa sitten aihe oppilashuoltoon, mediaan, vanhemmuuteen tai työyhteisön ongelmiin liittyvä, tarjoamme asiantuntijuutemme käyttöönne. Lähtökohtana on asiakkaan voimavarojen tai mahdollisuuksien etsimisessä sekä käyttöönottamisessa.

Koulupsykologian, konsultatiivisen oppilashuoltotyön sekä oppimiseen liittyvä asiantuntijuuttamme voivat hyödyntää niin oppilaitokset kuin yksityiset asiakkaat. Oppilashuollon konsultaatiot tarjoavat oppilaitoksille jatkuvampaa tai kertaluontoista tukea oppilashuoltotyön. Oppimisen ohjaus sekä oppimisvaikeustutkimukset tuovat apua oppimisvaikeuksiin tai niiden varhaiseen tunnistamiseen sekä tehokkaaseen apuun.

Vanhemmuuden tuki tarjoaa ohjausta ja tukea perheille, joilla on huolta tai pulmaa lasten kasvuun, toimintaan tai tunne-elämään liittyen. Varhainen tuki ja ohjaus ennaltaehkäisee ongelmien kasvamisen suureksi. Kun tuntuu, ettei itse enää tiedä, mitä tekisi, kannattaa kysyä apua. Jo yksi ohjauskerta voi laukaista tilanteen.

Elämäntaitovalmennus tarjoaa mahdollisuuden muuttaa elämän suuntaa, saavuttaa tavoitteita, löytää kadonnut motivaatio tai hahmottaa, mitä elämässään oikeastaan halusikaan. Elämäntaitovalmennus on hyvä tilaisuus aikuisille pohtia uutta suuntaa tai nykyisen tarkoituksenmukaisuutta. Se mahdollistaa myös vahvan tuen erilaisten projektien, kuten laihdutuksen tai muiden haaveiden onnistumisen.

Nuorille ja nuorille aikuisille elämäntaitovalmennus on tehokas tuki elämäntilanteessa, jolloin pitäisi tietää elämälleen oikea suunta, pohtia ammatinvalintaa, motivaatio on hakusessa tai syrjäytymiskierre uhkaa.

Työelämän paineisiin elämäntapavalmennuksen avulla on mahdollisuus löytää kadoksissa ollut työilo, motivaatio, uupumuksen alle kadonnut jaksaminen tai työn uudelleen rajaaminen.

 

Lastensuojelun perhekonsultaatiossa tehdään lastensuojelun tarpeisiin vanhemmuudenarvio mm. sijoitusta mietittäessä. Samalla se toimii tehokkaana interventiona perheen voimavarojen sekä rakentavien toimintamallien rakentamisessa.

 

Tutustu tarkemmin eri kohderyhmille suunnattuihin ohjaus- ja neuvontapalveluihin. Ota yhteyttä ja rakennetaan Sinun tarpeisiin toimiva kokonaisuus!

Comments are closed.